Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jullie. FG Bonbons zijn met de grootst mogelijke zorg en zonder belastende kunstmatige toevoegingen samengesteld. FG Bonbons zijn van A-klasse.

De shell van FG Bonbons –bereid met Valrhona Guanaja 70%- is beduidend slanker dan gemiddeld waardoor hij een mooie krak heeft. Het geheim van de shell zit ‘m in de kristallisatie van de chocolade, de chocolade wordt op de juiste temperatuur getempereerd ofwel getableerd. De designs –van Mondriaan tot Delfts blauw- bestaan uit louter gekleurde cacaoboter. FG Bonbons lachen je stuk voor stuk glanzend tegemoet.
De vullingen zijn verre van alledaags. De ganache is bij de ene bonbon op basis van room, bij de andere op basis van fruitpuree. De smaken zijn geen dag hetzelfde: van framboos/roos/lychee/voatsiperifery (wilde peper uit Madagaskar) tot Bacardi Cola tot chrysant/kers tot dashi (Japanse bouillon)/ kombu, alle (on-)denkbare smaken komen aan bod.

FG Bonbons kosten in de losse verkoop 1,40 euro per stuk en zijn per 6, 9, 12 of 24 stuks verkrijgbaar. FG Bonbons zijn uitsluitend te bestellen via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl / info@fgfoodlabs.nl en vervolgens op afgesproken tijdstip af te halen bij FG Restaurant of FG Food Labs aan de Katshoek 37b-41 te Rotterdam.