FG Breakfast

Een gekookt of gepocheerd ei op tweesterrenniveau – vanaf dinsdag 25 juni kun je vanaf 7.30 uur ‘s morgens ontbijten bij FG Restaurant in De Hofbogen Rotterdam. Meesterkok François Geurds start als eerste sterrenchef met een hoogwaardige ontbijtservice.

Huisgemaakte (zuurdesem-)broden en croissants, de beste ham ter wereld, kazen van uitsluitend A-kwaliteit. Nergens is het beter wakker worden dan in FG Restaurant. Voor wie zichzelf wil trakteren, is er kaviaar en champagne maar FG Breakfast is niet per se decadent. Sappen, salades, pancakes, FG Breakfast is juist voor ieder wat wils. 

Het verschil zit ‘m vooral in de uitvoering, in de smaak. De hollandaisesaus op de eggs benedict bij FG Restaurant, daar lik je je vingers bij af. Alles is uiteraard kraakvers, en alles wordt live bereid. Bij FG Restaurant sta je niet in de rij voor het buffet. Het ontbijt wordt bij FG Restaurant aan tafel geserveerd. Gasten kunnen bij de bediening achter de ontbijttrolley aangeven waar ze trek in hebben. Je betaalt voor wat je bestelt. Kleine eters worden niet benadeeld. Voor hen met een intolerantie of allergie voor gluten is er voldoende keus.

De ochtendkrant leest erg lekker in de riante draaistoelen van FG Restaurant. Tot 10.00 uur kan worden aangeschoven voor het ontbijt. Wil je verzekerd zijn van een ontbijtstoel, is het raadzaam vooraf te reserveren via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.