FG Breakfast

Huisgemaakte (zuurdesem-)broden en croissants, de beste ham ter wereld, kazen van uitsluitend A-kwaliteit. Nergens is het lekkerder wakker worden dan in FG Restaurant. Voor 35 euro per persoon kun je er op tweesterrenniveau onbeperkt ontbijten. Voor wie zichzelf extra wil trakteren, is er kaviaar en champagne maar FG Breakfast is niet per se decadent. Sappen, salades, pancakes, FG Breakfast is juist voor ieder wat wils. Ochtendkrantje erbij, en je dag kan niet meer stuk.

Het verschil zit ‘m vooral in de uitvoering, in de smaak. De hollandaisesaus bij de eggs benedict in FG Restaurant, daar lik je je vingers bij af. Alles is uiteraard kraakvers, en alles wordt live bereid. Bij FG Restaurant sta je niet in de rij voor het buffet. Het ontbijt wordt bij FG Restaurant aan tafel geserveerd. Bij de bediening kun je op de ontbijttrolley aangeven waar je trek in hebt. Voor hen met een intolerantie of allergie voor gluten is er voldoende keus. Kinderen tot en met 8 jaar ontbijten voor de helft van de prijs.

Op dinsdag tot en met donderdag tot 10.00 uur en op vrijdag tot 9.00 uur kan er worden aangeschoven voor het ontbijt. Wil je verzekerd zijn van een ontbijtstoel, is het raadzaam vooraf te reserveren via +31 (0)10-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.