Ontbijt als een keizer luidt het begin van het aloude spreekwoord. Wie start met een goed ontbijt, kan er de hele dag tegenaan. Wie goed ontbijt, presteert doorgaans beter. Uitgebreid lunchen is iets voor in het weekend – als er geen (zware) arbeid meer verricht hoeft te worden. Na een uitgebreid ontbijt doordeweeks kunnen we de lunch in feite overslaan.
Voor een goed ontbijt zit je in FG Restaurant gebeiteld. Huisgemaakte (zuurdesem-)broden en croissants, de beste ham ter wereld, kazen van uitsluitend A-kwaliteit. Nergens is het beter wakker worden dan in FG Restaurant. Voor wie zichzelf wil trakteren, is er kaviaar en champagne maar FG Breakfast is niet per se decadent. Sappen, salades, bagels, wafels, bananenbrood, pancakes, FG Breakfast is juist voor ieder wat wils.
Het verschil zit ‘m vooral in de uitvoering, in de smaak. De hollandaisesaus op de eggs benedict bij FG Restaurant, daar lik je je vingers bij af. Alles is uiteraard kraakvers, en alles wordt live bereid. Bij FG Restaurant sta je niet in de rij voor het buffet. Het ontbijt wordt bij FG Restaurant aan tafel geserveerd, die comfortabele draaistoel hoef je niet voor elk kopje of glaasje uit. Bij de bediening geef je op de ontbijttrolley aan waar je trek in hebt.
Voor een all-in prijs van 35 euro per persoon kun je eten wat je wilt. Voor sommige items als champagne, Josélito, truffel en kaviaar geldt een meerprijs. Voor kinderen tot en met 8 jaar geldt dat zij voor de helft van de prijs, ofwel 17,50 euro, ontbijten. Voor hen met een intolerantie of allergie voor gluten en lactose zijn er uiteraard voldoende alternatieven.
Op dinsdag tot en met donderdag tot 10.00 uur, op vrijdag tot 9.00 uur, kan worden aangeschoven voor het ontbijt. Wil je verzekerd zijn van een ontbijtstoel, is het raadzaam vooraf te reserveren via 010-4250520 of via  info@fgrestaurant.nl