Het laatste waar je op zit te wachten na een gastronomisch hoogtepunt is die saaie rit naar huis. Dat geluksmoment wil je nog even vasthouden. Zo vaak komt het er niet van dat je je tot het uiterste kunt laten verwennen.

FG Restaurant tipt een drietal hotels in Rotterdam:

SUITE HOTEL PINCOFFS

Totale ontspanning voor wie kiest voor het Pincoffs Arrangement: een luxe diner inclusief een bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement (of saparrangement), tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises in FG Restaurant, overnachting en inclusief live cooking ontbijt in suite hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. Het Pincoffs Arrangement is te boeken via 010-2974500 of via info@hotelpincoffs.nl.

Arrangementsprijs overnachting en diner op basis van 2 personen, all-inclusive:

  • 8 gangen diner all-in voor 792 euro voor 2 personen
  • 7 gangen diner all-in voor 733 euro voor 2 personen
  • 6 gangen diner all-in voor 674 euro voor 2 personen
  • 5 gangen diner all-in voor 615 euro voor 2 personen

www.hotelpincoffs.nl

 

MAINPORT HOTEL

Gasten FG Restaurant krijgen 15 procent korting op elke beschikbare kamer in het ultramoderne Mainport***** aan de Leuvehaven, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug.

Boek uw kamer met of zonder jacuzzi in Mainport via de volgende link:

mainporthotel.com/nl/Groups/FG2017

HOTEL STROOM

Na die uitgebreide lunch of diner languit in dat riante bed in de urban loft van deze voormalige elektriciteitsfabriek, hoe lekker is dat. Vanaf het dakterras heb je bovendien een weids uitzicht over de stad. Een arrangement met Stroom is vanaf 575 euro op basis van twee personen te boeken via 010-2214060. 

www.stroomrotterdam.nl