Hotels

Het laatste waar je op zit te wachten na een gastronomisch hoogtepunt is die saaie rit naar huis. Dat geluksmoment wil je nog even vasthouden. Zo vaak komt het er niet van dat je je tot het uiterste kunt laten verwennen. FG Restaurant tipt een viertal overnachtingsmogelijkheden in Rotterdam:

THE SLAAK ROTTERDAM, a Tribute Portfolio Hotel

The Slaak Rotterdam -het design is geïnspireerd op de Amerikaanse jaren vijftig- telt 74 ruime kamers, onderverdeeld in 4 typen. Alle kamers in dit gloednieuwe vijfsterrenhotel zijn ingericht met een walk-in rainfall shower, de executive rooms en de suites eveneens met een ligbad. In alles ademt The Slaak de journalistieke historie. De krantenkiosk in de lobby is een onmisbare link naar de vroegere burelen van Het Vrije Volk. Gasten van FG Restaurant krijgen 20 procent korting op alle beschikbare kamers bij The Slaak door middel van een code. Deze code is op te vragen na bevestiging van de reservering bij FG Restaurant. Deze korting is niet van toepassing op het ontbijt.
www.theslaakrotterdam.nl

SUITE HOTEL PINCOFFS

Totale ontspanning voor wie kiest voor het Pincoffs Arrangement: een luxe diner inclusief een glas champagne als aperitief, een bijpassend wijnarrangement of bijpassende non-alcoholische cocktails, tafelwater en een koffie/theeservice met huisgemaakte friandises in FG Restaurant, overnachting inclusief een live cooking ontbijt in het stijlvolle boutiquehotel Pincoffs gevestigd in een rijksmonument uit 1897 op de Kop van Zuid. Het Pincoffs Arrangement is muv maand december te boeken via +31(0)10 2974500 of via info@hotelpincoffs.nl.

Gekozen kan worden uit onderstaande opties:
·      8 gangen diner all-in voor 825 euro voor 2 personen
·      7 gangen diner all-in voor 759 euro voor 2 personen
·      6 gangen diner all-in voor 699 euro voor 2 personen
·      5 gangen diner all-in voor 639 euro voor 2 personen
De genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting (City Tax).
www.hotelpincoffs.nl

MAINPORT HOTEL

Voor de ultieme experience boek je Best of Rotterdam Special: een all-in zevengangendiner bij FG Restaurant & overnachting in de Waterfront Sauna Kamer of Waterfront Spa Kamer -jetset room met kolossale jacuzzi!- in het ultramoderne vijfsterrenhotel Mainport & internationaal live cooking champagne-ontbijtbuffet & vrij toegang tot Wellness Club H2O en Spa Heaven.

In FG Restaurant wacht jou:
·      Glas champagne bij binnenkomst
·      FG Amuses
·      Zevengangen tasting menu 
·      Bijpassend wijnarrangement of bijpassende non-alcoholische cocktails
·      Tafelwater
·      Koffie/theeservice met huisgemaakte friandises

Best of Rotterdam Special is voor 2 personen voor 782 euro (Waterfront Sauna Kamer) of voor 857 euro (Waterfront Spa Kamer) muv maand december te boeken via +31(0)10-4250520 of via info@fgrestaurant.nl. Toeristenbelasting (City Tax) is bij de arrangementsprijs inbegrepen. Voor een eenpersoonskamer en op zaterdagavond geldt een kleine toeslag.
www.mainporthotel.com

PREMIER SUITES PLUS ROTTERDAM

Op loopafstand van FG Restaurant, pal tegenover Rotterdam CS in het bruisende hart van Rotterdam, bevindt zich het gloednieuwe appartementencomplex Premier Suites Plus. Op deze droomplek slaap je in het uiterst comfortabele One Bed Appartement op een matras van King Koil Seventh Heaven. Het One Bed Apartment biedt verder een badkamer met ELEMIS producten, een keuken met oven, magnetron, koelkast en inductiekookplaat. Van de gezamenlijke was- en strijkruimte en de fitnessruimte kan onbeperkt gebruik worden gemaakt.

Het arrangement met Premier Suites bestaat bij FG Restaurant uit:
·      Glas champagne bij binnenkomst
·      FG Amuses
·      Zevengangen tasting menu 
·      Bijpassend wijnarrangement
·      Tafelwater
·      Koffie/thee met huisgemaakte friandises

Voor boekingen muv maand december en/of meer informatie kan contact op worden genomen via +31(0)10 4250520 of via info@fgrestaurant.nl. Toeristenbelasting (City Tax) is bij de arrangementsprijs van 690 euro per 2 personen inbegrepen. Voor een eenpersoonskamer geldt een kleine toeslag. Deze prijs is exclusief ontbijt. Ontbijten is van dinsdag tot en met vrijdag voor een all-in prijs van 35 euro per persoon mogelijk bij FG Restaurant.
www.premiersuitesrotterdam.com