Aruba Trip

François Geurds is van alle markten thuis: van haute cuisine tot street food. Zo veelzijdig als hij, zo veelzijdig het eiland waar zijn roots liggen: Aruba. Op Aruba beleef je enerzijds een gastronomisch hoogtepunt bij Urvin Croes, de beste chef van The Caribbean, op Aruba eet je anderzijds de lekkerste oestersoep in één van de vele foodtrucks die One Happy Island rijk is.

In opdracht van Aruba Tourism Authority (ATA) stippelde François Geurds een reis uit langs zijn favoriete plekken op zijn favoriete vakantie-eiland. FG Aruba Trip bevat exclusieve tips voor een exclusieve reis. Hij geeft niet alleen zijn culinaire adresjes prijs, hij wijst je ook op de mooiste stranden, de kracht van aloë vera, de meest luxe salons voor een ontspanningsmassage, de belangrijkste bezienswaardigheden. FG Aruba Trip zit vol met praktische informatie en interessante weetjes. FG Aruba Trip is kortom een handige leidraad voor een onvergetelijke vakantie. Wie zijn smaak van Aruba eenmaal te pakken heeft, wil geheid weer terug.

De vakantieganger is volledig vrij zijn tips op te volgen, hij/zij mag er uiteraard ook een eigen draai aangeven. Wie boekt voor FG Aruba Trip is tot niets verplicht. FG Aruba Trip eindigt niet op de luchthaven. Tijdens een afsluitend ALL-IN achtgangenmenu in FG Restaurant kan er nog volop worden nagenoten.

FG Aruba Trip biedt diverse overnachtingsmogelijkheden, en is vanaf 2.350 euro per persoon –gebaseerd op 9 dagen- te boeken via SilkTravel. Uitbreiding van het aantal reisdagen is uiteraard mogelijk. SilkTravel staat voor exclusieve reizen met de hoogst denkbare kwaliteit. Meer informatie over FG Aruba Trip is terug te vinden op www.silktravel.nl en www.aruba.com.