Meer informatie over de mogelijkheden omtrent de private dining room is op te vragen via +31(0)104250520 of via info@fgrestaurant.nl

Een middag en/of avond uitsluitend met jouw gezelschap doorbrengen omdat het een speciale gelegenheid betreft? Heb je belangrijke zaken te bespreken die niet voor andere oren zijn bestemd? Of ben je op zoek naar een intieme setting voor een masterclass, workshop of productlancering?

FG Restaurant beschikt over een meer dan behaaglijke private dining room. Onze private dining room is een omgekeerde tuin. Het plantenplafond en de dimbare bollampen maken het decor speels en tegelijkertijd functioneel. De uiterst comfortabel draaistoelen en de teakhouten tafels zijn in diverse opstellingen te plaatsen. De private dining room herbergt 16 zitplaatsen.

De knusse garden is van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch, borrel en diner af te huren met –uiteraard- een volwaardige service. We zullen niets ongelegen laten jou en jouw tafelgenoten die middag en/of avond te verzorgen die jullie voor ogen hebben.