Reserveren

Met groot plezier ontvangen wij jou bij FG Restaurant. Als je er zeker van wilt zijn dat je op de door jou gewenste datum en op het door gewenste tijdstip een tafel hebt, raden wij je aan tijdig een aanvraag in te dienen via het reserveringsschema rechts op deze pagina.

Als je op jouw voorkeursdatum klikt en vervolgens jouw gegevens invult, zul je bij voldoende beschikbaarheid per mail een acceptatie van jouw aanvraag ontvangen. Indien je een cadeaubon van FG wilt verzilveren zouden we je willen verzoeken dat aan te geven bij de reservering.

Bij blokkering van bepaalde data/tijden in het reserveringsschema adviseren wij je ons te bellen of te mailen. Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar via +31(0)10-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.

Mocht je kiezen voor een diner op een vrijdag- of zaterdagavond of tijdens de feestdagen dan ontvang je van ons een betalingslink. Met deze link vragen wij je een deel van de reserveringswaarde (50 euro per persoon) alvast te voldoen. Deze aanbetaling bevestigt de reservering. De aanbetaling wordt uiteraard ter plekke op de rekening in mindering gebracht.

Tot twee dagen voor de boekingsdatum kun je per mail of telefonisch kosteloos bij FG Restaurant je reservering annuleren of verplaatsen. Indien je voor deze termijn annuleert, storten wij de aanbetaling van 50 euro per persoon direct terug.