Extra Fanatiek Genieten op kerstavond en op 25, 26 en 31 december 2018 de gehele dag (zowel lunch als diner) bij FG Restaurant. Tijdens de feestdagen serveren wij een zevengangen tasting menu voor 185 euro per persoon, en een negengangen tasting menu voor 225 euro per persoon.

Met groot plezier ontvangen wij u bij FG Restaurant. Als u er zeker van wilt zijn dat u op de door uw gewenste datum en tijd een tafel heeft, raden wij u aan tijdig een aanvraag in te dienen via het reserveringsschema aan de rechterzijde van deze pagina.

Als u op uw voorkeursdatum klikt en vervolgens uw gegevens invult, zult u bij voldoende beschikbaarheid per mail een acceptatie van uw aanvraag ontvangen. Bij blokkering van bepaalde data/tijden in het reserveringsschema adviseren wij u ons te bellen of te mailen. Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 010- 4250520 of via info@fgrestaurant.nl.

Mocht u kiezen voor een diner op een vrijdag- of zaterdagavond of tijdens de feestdagen dan ontvangt u van ons een betalingslink met kwitantie. Met deze link vragen wij u een deel van de reserveringswaarde (50 euro per persoon) alvast te voldoen. Deze aanbetaling bevestigt de reservering. De aanbetaling wordt uiteraard ter plekke op de rekening in mindering gebracht.

Tot twee dagen voor de gereserveerde datum kunt u per mail (info@fgrestaurant.nl) of telefonisch kosteloos bij FG Restaurant annuleren of verplaatsen. Na deze termijn zijn wij bij een boeking voor een vrijdag- of zaterdagavond of voor de feestdagen genoodzaakt annuleringskosten ofwel de reserveringswaarde van 50 euro per persoon in rekening te brengen. Indien u voor deze termijn annuleert, refunden wij de aanbetaling van 50 euro per persoon.

Als extra service bieden wij valet parking. Indien u gebruik wenst te maken van valet parking zou u dat willen aangeven bij uw reservering? Tarief valet parking: 17,50 euro per voertuig. 

Online reserveringen voor 18.00 uur geplaatst worden -bij voldoende beschikbaarheid- gelijk door ons bevestigd, online reserveringen na 18.00 uur geplaatst worden de volgende ochtend bevestigd. Mocht u na 18.00 uur nog willen reserveren voor dezelfde avond adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 010-4250520.


FG Restaurant accepteert onderstaande creditcards: